På betydning-definisjoner.com er du i stand til å søke i flere ordbøker samtidig. Tusenvis av betydninger i vår søkemotor ble lagt til av folk som deg. Alle ord og betydninger er velkomne. Disse kan være betydninger av navn, vanskelige ord, slang, fremmedspråk eller til og med ord du har funnet opp selv. Gjør oss og andre besøkende glade og legg til et ord!. Legg til betydning.

Nyeste betydninger
1   1

Hildegard von Bingen


Er en kjent norsk gamer under dekknavnet Brilllepappa. UKE 02
Til tirsdag uke 02:
Les teksten om Argetina på s. 32 (punkt 1 - 2).
Øv deg på å oversette teksten muntlig. Du blir hørt i lesing og oversettelse.

Til torsdag uke 02:
Les teksten om Argentina s. 33 - 35 (punkt 3 - 5)
Øv deg på å oversette teksten muntlig. Du blir hørt i lesing og oversettelse.
Herlige Jeppe - 19. januar 2022

0   0

Gjæl


Uvane. Noe du gjør ubevisst når du er opptatt av tankevirksomhet. Som for eksempel å tegne figurer imens du prater i telefonen, eller ubevisst å sitte og ordne med gjenstander på bordet under en samtale.
Roar Buraas - 19. januar 2022

0   0

skjetne


Min mormor hadde adressen Janne Olava Olsen, gift Snørteland, men adressen Skjetnedal, Skudenes.
Skjetnedal (Skjetne) hadde 4 gårder ved sjøen. Den største gården ble delt i flere gårder.
Hilsen Leiv Otto Dale.
Leiv Otto Dale - 19. januar 2022

0   0

Puck


Hva som er igjen etter cannabiod-utstrakt fra cannabisplanten. Hvis ikke gjort på en trygg måte, -kan man kaste selve restproduktet, da selve oppløsningsstoffet kan være giftig.

https://m.bendsource.com/bend/what-the-puck/Content?oid=2600175
Mojary - 18. januar 2022

0   0

Junipher Greene


Gruppen tok navn fra en bussrute i Edinburgh som hadde en endestasjon som het Juniper Green; Bent Åserud hadde blitt innkvartert i nærheten av det busstoppet da han var på korpstur til Edinburgh med Lilleborg skoles musikkorps. «Juniper» er engelsk for einerbusk.
Roger Christiansen - 18. januar 2022

1   3

sammenheng


Det betyr at man er forelska i en person. Hvordan hormonene forandrer seg og hvordan følelsen inn i deg. Om du blir forelska i en i samme kjønn. Forelskelse kan man ikke bestemme over. Man kan ikke bestemme at man må være forelska i den mest populære i hele verden.
Lise - 18. januar 2022

0   0

Kalkyle


En kalkyle er en beregning av hva produksjonen vil koste. I kalkylen må du ta med alt som koster penger: lønn og honorarer, kjøp av innhold, leie av teknisk utstyr, leie av lokaler, eller utgifter til trykking og publisering. Husk også å ta med nødvendige utgifter til transport og mat.
Kilde: ndla.no
Jetpack - 17. januar 2022

0   0

Evangelist


En evangelist er en av de fem tjenestegavene som Jesus har gitt for å istandsette kristne til tjeneste. (Ef 4) Hovedoppgaven viI for en evangelist være å hjelpe kristne til å vinne andre for troen på Gud og vil selv fungere i denne oppgaven. Det nye testamentet omtaler bare en evangelist ved navn. Hans navn er Filip og hadde blant annet en tjeneste i Samaria. Vi leser også hvordan han møtte en etiopiske hoffmannen og viste ham veien til troen på Gud
Norleif - 17. januar 2022

0   0

PON


Mineralsk substrat for planter. Blanding av forskjellige knuste steinarter og mineraler. Muliggjør dyrking og planting uten bruk av jordblandinger, og brukes bl.a. i hydroponiske systemer og til innendørs potteplanter i privathusholdninger. Pon avgir mineraler og sporstoffer som plantenes røtter nyttiggjør seg. Gunstig med rikelig lufttilgang til rotsystemet. Vannes med vann og vannløselige gjødselblandinger.
Kilde: https://www.lechuza.world/accessories-plant-substrate/lechuza-pon-12-liter/19562.html#cgid=Substrate
Carl Michael Berg - 17. januar 2022

0   0

Genesis


Genesis er navnet på Gwyn sin første beyblade og er bygget på Apokalypse, en beyblade eid av Arthur. Den er nesten uknuselig.
Beyblade er spinnere som er to eller flere i en bane og skal krasje inn i hverandre til det bare er en igjen som snurrer. Eventuelt sjekk, beyblade brust rise episode 17.
QoriTheQueen - 17. januar 2022

3   0

saktmodig


alle disse i en person: tålmodig, velvillig, sømmelig, bærer ikke nag, misunner ingen, uegoistisk, skryter ikke, klandrer ikke, er ikke bitter, gjemmer ikke på det onde, rettferdig, sannferdig, full av godhet, gavmildhet og omsorg for alt og alle. Han tåler alt utholder alt, håper alt, tror alt og han endrer seg ikke. derfor skal han arve jorden.
Norunn Taraldsen - 17. januar 2022

0   0

Hamle


Hamle betyr ganske enkelt at man sitter på tofta rettet imot, altså ansikt til ansikt mot vedkommende som ror, man holder tak i årene og samarbeider i motsatt retning for å øke kapasiteten. Men det er en keitete stilling og det er lett for å bli litt "hanglende med." Altså, man bli litt underlegen i forhold til "hovedroeren" som har de tekniske fordelene på sin side. Det er dette som er å hamle - ingen annen definisjon. Og som uttrykk sammenlignet med moderne definisjon er det relativt treffende i den forstand at man kommer inn som en "opsjon" med kanskje manglende forutsetninger for å - ja, hamle opp!
anonym - 17. januar 2022

0   0

TX


Transplantasjon, medisinsk betydning av forkortelsen TX er transplantasjon. Noe som innebærer å bytte ut et av kroppens organer med et fra et annet menneske, en donor.

En avdød kan donere hjerte, lunger, lever, nyrer, bukspyttkjertel og tarm. I tillegg til de livreddende organene, kan vev doneres. Dette kan være hornhinne, benvev, sener, hjerteklaffer og blodårer. Mens man lever, kan man donere én av sine to nyrer til en slektning eller nær venn.
Alf - 17. januar 2022

0   0

substantivisk


Når et objekt brukes som et substantiv. Det er et nykalibrert ord, utviklet for å skape bedre flyt og passa bedre inn i setninger. Ha en fin dag, og siden du søkte opp dette. Lurer jeg på om du er en nerd, eller bare ønsker å forberede skolegangen. Uansett situasjon, lykke til i livet, du er elsket.

MVH. Henrik
Henrik.A.B - 17. januar 2022

Side:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10