På betydning-definisjoner.com er du i stand til å søke i flere ordbøker samtidig. Tusenvis av betydninger i vår søkemotor ble lagt til av folk som deg. Alle ord og betydninger er velkomne. Disse kan være betydninger av navn, vanskelige ord, slang, fremmedspråk eller til og med ord du har funnet opp selv. Gjør oss og andre besøkende glade og legg til et ord! Legg til betydning

Nyeste betydninger
5 Thumbs up   3 Thumbs down

selvhevdelse


Dette er et substantiv som representerer selvsikker og kraftig oppførsel. Noen som er selvsikker, oppfører seg trygt og er ikke redd for å si hva de vil eller tror.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

1 Thumbs up   1 Thumbs down

selvinnsikt


Dette er et substantiv som representerer forståelse av seg selv eller ens egne motiver eller karakter.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

4 Thumbs up   4 Thumbs down

revolusjon


Det er et substantiv som representerer en tvunget styrking av en regjering eller sosial orden, til fordel for et nytt system. Det antyder også en forekomst av revolverende.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

2 Thumbs up   0 Thumbs down

relasjon


Dette er et substantiv som representerer måten som to eller flere mennesker eller ting er knyttet til, eller tilstanden til å være tilkoblet. Det antyder også måten som to eller flere personer eller grupper betrakter og oppfører seg mot hverandre, og til og med sier han at han er forbundet med blod eller ekteskap.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

2 Thumbs up   4 Thumbs down

proaktiv


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive en person eller handling som skaper eller kontrollerer en situasjon, i stedet for å svare på det etter at det har skjedd.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

9 Thumbs up   17 Thumbs down

pålitelig


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noen eller noe som er konsekvent godt i kvalitet eller ytelse, kunne stole på. Når den brukes som et substantiv, representerer den en pålitelig person eller ting.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

1 Thumbs up   0 Thumbs down

pragmatisk


Dette er et adverb som brukes til å beskrive noe gjort på en fornuftig og realistisk måte som er basert på praktiske snarere enn teoretiske hensyn. Det beskriver også noe gjort i form av filosofisk eller politisk pragmatisme.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

8 Thumbs up   3 Thumbs down

omfang


Når det brukes som et substantiv, representerer det omfanget av området eller emnet som noe handler om eller som det er relevant for. Det antyder også muligheten til å gjøre eller håndtere noe. Når det brukes som verb, betyr det å asses eller undersøke noe, eller å se på noe eller noen nøye.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

0 Thumbs up   3 Thumbs down

objektiv


Når den brukes som et adjektiv, beskriver en person eller deres dom, ikke påvirket av personlige følelser eller meninger når man vurderer og representerer fakta. Det beskriver også noe som relaterer til eller betegner et tilfelle av substantiv og pronomen, som tjener som objektet til et transitive verb eller en preposisjon. Når det brukes som et substantiv, representerer det et mål.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

10 Thumbs up   5 Thumbs down

overfladisk


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noen eller noe som er eksisterende eller forekommende på overflaten, eller synes å være sant eller ekte bare før det blir undersøkt nærmere.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

1 Thumbs up   0 Thumbs down

nisje


Når den brukes som et substantiv, representerer den en grunne fordypning, spesielt en i en vegg for å vise en statue eller et annet ornament. Det antyder også en komfortabel eller egnet stilling i livet eller arbeidet. Når den brukes som et adjektiv, beskriver det noe som betegner eller relaterer seg til produkter, tjenester eller interesser som appellerer til en liten spesialisert del av befolkningen. Når det brukes som verb, betyr det å plassere noe i en nisje.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

4 Thumbs up   1 Thumbs down

nyansert


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noe som preges av subtile nyanser av mening eller uttrykk.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

1 Thumbs up   4 Thumbs down

nåde


Når det brukes som et substantiv, betyr det glatthet og eleganse av bevegelse. Når det brukes som verb, betyr det å bringe ære eller kreditt til noen eller noe av ens tilstedeværelse eller deltakelse.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

8 Thumbs up   5 Thumbs down

naiv


Dette er et adjectiv som brukes til å beskrive en person eller handling som viser mangel på erfaring, visdom eller dømmekraft. Det betegner også kunst produsert i en stil som bevisst avviser sofistikerte kunstneriske teknikker og har en dristig direktehet som ligner på et barns arbeid, vanligvis i lyse farger med lite eller ikke noe perspektiv.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

7 Thumbs up   5 Thumbs down

muse


Dette er et substantiv som brukes til å representere i Gresk og Romersk mytologi, hver av ni gudinner, Zeus og Mnemosynes døtre, som forvalter kunst og vitenskap. Dette representerer også en person eller personifisert kraft som er inspirasjonskilden til en kreativ kunstner.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

4 Thumbs up   0 Thumbs down

momentum


Dette er et substantiv som brukes i fysikk som representerer mengden bevegelse av en bevegelig kropp, målt som et produkt av sin masse og hastighet. Det antyder også drivkraften til et bevegelige objekt.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

8 Thumbs up   2 Thumbs down

moderat


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noe som er gjennomsnittlig i mengde, intensitet, kvalitet eller grad. Når den brukes som et substantiv, representerer den en person som har moderate synspunkter, spesielt i politikken. Når det brukes som verb, betyr det å gjøre eller bli mindre ekstreme, intense, strenge eller voldelige.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

3 Thumbs up   9 Thumbs down

mangfold


Dette er et substantiv som brukes til å representere tilstanden til å være mangfoldig. Det foreslår også en rekke forskjellige ting.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

0 Thumbs up   0 Thumbs down

lydhør


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noen som reagerer raskt og positivt. Det betyr også noen som svarer.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

18 Thumbs up   25 Thumbs down

levekår


Dette er et subtantiv som brukes til å representere forholdene som en person burde leve i, noe som betyr sosialt, økonomisk og sanitært forhold.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

0 Thumbs up   0 Thumbs down

kpi


Dette er den korte versjonen av et substantiv som betyr nøkkelindikator. Det representerer en kvantifiserbar tiltak som brukes til å evaluere suksess for en organisasjon, ansatt i å møte mål for ytelse.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

2 Thumbs up   0 Thumbs down

kontekst


Dette er et substantiv som representerer omstendighetene som danner innstillingen for en begivenhet, erklæring eller ide, og som det kan forstås fullt ut i. Det antyder også deller av noe som er skrevet eller snakket som umiddelbart foregår og følger et ord eller en passasje og klargjør dens betydning.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

2 Thumbs up   1 Thumbs down

klisje


Dette er et substantiv som brukes til å representere et uttrykk eller en mening som er overutnyttet og forvirrer mangel på opprinnelige tanker. Det foreslår også en stereotype eller elektrotype.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

0 Thumbs up   11 Thumbs down

jordnær


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noe som ligner eller tyder på jord. Det beskriver også en person eller deres språk som direkte og uhemmet, spesielt om seksuelle emner eller kroppsfunksjoner.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

0 Thumbs up   2 Thumbs down

generisk


Bruk av "Generisk" faller under kategorien Adjektiv og Noun
Generisk som et adjektiv betyr egenskapene til eller relatert til en klasse eller gruppe av ting og ikke spesifikk: "Mobiltelefon er et generisk navn for alle håndholdte enheter", viser denne setningen bruken i den sammenheng som diskuteres.
Det kan også brukes til å kvalifisere noen eller noe som mangler fantasi eller individualitet. For eksempel: "Tollene var så generiske, jeg skrek" hvor er kreativiteten i alle disse! "."
Som et substantiv refererer det til et forbrukerprodukt uten merkenavn som "generisk frokostblanding", "generisk bønner".
Louise Williams - 31. august 2018

5 Thumbs up   2 Thumbs down

flamboyant


Flamboyant er et ord som et adjektiv for å beskrive en person som er veldig trygg i sin oppførsel og liker å bli lagt merke til av andre mennesker, for eksempel på grunn av måten han klær eller snakker på.
En person eller ting som er fargerik og lett lagt merke til, sies å være Flamboyant, for eksempel - "hans dressing var ganske flamboyant for en slik anledning" er en uttalelse som betyr at personen blir referert til kledd så merkbart av en grunn der det blandes i var en nødvendighet
Flamboyant er også et navn på et Madagaskansk tre med lyse røde blomster og blader sammensatt av mange brosjyrer, plantet som en isbreen i tropene.
Louise Williams - 31. august 2018

1 Thumbs up   0 Thumbs down

empowerment


Empowerment betyr en handling om å gi noen eller noe, makt, rett eller myndighet til å utføre bestemte handlinger eller plikter, det kan også brukes til å bety tilstanden til å ha jurisdiksjon til å gjøre noe. I virksomheten betyr empowerment en lederpraksis for å dele informasjon, belønninger og makt med ansatte slik at de kan ta initiativ og ta beslutninger for å løse problemer og forbedre service og ytelse.
Eksempler på bruk inkluderer: "Empowerment programmet har virkelig gitt folk mulighet til å vise frem sine talenter", "Handlingen av mennesker empowerment er det første skrittet til frigjøring"
Louise Williams - 31. august 2018

1 Thumbs up   0 Thumbs down

effekt


Effekt er mest brukt som et substantiv som betyr resultatet av noe eller konsekvensene av en handling.
Neste setning er fra en historie om utfallet av langvarig sovende problemer.
"Effekten av vedvarende søvnighet".
Effekt kan også brukes som et verb som betyr å forårsake å skje. Her er et eksempel som bruker det helt:

"Den nye norske læreren er bundet til å effekt positiv endring på studentene".
På en annen måte vil den nye norske læreren gi positive endringer til studentene; det vil være forutsigbart.
Mesteparten av tiden vil du bruke "påvirke" som et verb som betyr å påvirke noe og 'effekt' for det som ble påvirket. Forskjellen mellom 'effekt' og 'påvirke' er så glatt at folk har begynt å bruke 'innvirking' som et verb i stedet. Ikke vær en av dem!
Et annet triks er å huske at påvirke kommer først alfabetisk og en handling (for å påvirke), må skje før du kan få et resultat (en effekt).
Louise Williams - 31. august 2018

3 Thumbs up   7 Thumbs down

ideologi


Dette er et substantiv som brukes til å representere et system av ideer og idealer, spesielt en som danner grunnlag for økonomisk eller politisk teori og politikk.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

1 Thumbs up   5 Thumbs down

integrering


Dette er et substantiv som representerer handlingen eller prosessen med å integrere. I matematikk foreslår det å finne en integrert eller integral.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

3 Thumbs up   6 Thumbs down

herunder


Dette er en preposisjon som innebærer å inneholde som en del av det hele som vurderes.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

2 Thumbs up   0 Thumbs down

henholdsvis


Dette er et adverb som brukes til å beskrive noe som det gjøres separat eller individuelt og i den allerede nevnte rekkefølgen, brusek når man teller to eller flere elementer eller fakta som refererer tillbake til en tidligere setning.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

5 Thumbs up   1 Thumbs down

generalisering


Dette er et substantiv som brukes til å representere en generell erklæring eller konsept oppnådd ved innledning fra konkrete tilfeller. Det foreslår også handlingen av generalisering.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

4 Thumbs up   1 Thumbs down

generere


Dette er et verb som betyr å produsere eller lage. I matematikk og lingvistikk, betyr det også å produsere et sett eller en rekke elementer ved å utføre spesifiserte matematiske eller logiske operasjoner på et innledende sett.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

2 Thumbs up   2 Thumbs down

gjensidig


Når den brukes som et adjektiv, beskriver det en følelse eller handling oppveld eller utført av hver av to eller flere parter mot den andre. Når den brukes som et substantiv, representerer det en gjensidig byggesamfunn eller forsikringsselskap.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

2 Thumbs up   4 Thumbs down

forankring


Når den brukes som et substantiv, representerer den en tung gjenstand festet til en kabel eller kjede, og brukes til å heve et skip til sjøbunnen, som typisk har en metallskinne med et par buede, hakkede fluker i den ene enden. Det foreslår også en person eller ting som gir stabilitet eller tillit til en ellers usikker situasjon. Når det brukes som verb, betyr det å heise et skip til sjøbunnen med et anker.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

11 Thumbs up   25 Thumbs down

forutsigbar


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noe som lett kan forutsies.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

5 Thumbs up   2 Thumbs down

forutsetning


Når den brukes som et substantiv, representerer det en ting som kreves som en forutgående betingelse for at noe annet skal skje eller eksistere. Når den brukes som et adjektiv, beskriver det noe som kreves som en forutgående betingelse.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

2 Thumbs up   0 Thumbs down

estetisk


Dette er et adverb som beskriver noe som er gjort på en måte som gir glede gjennom skjønnhet.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

2 Thumbs up   1 Thumbs down

ekspansjon


Dette er et substantiv som representerer handlingen om å bli større eller mer omfattende, eller den politiske strategien for å forlenge en stats territorium ved å krenke den av andre nasjoner. Det representerer også en ting som dannes av utvidelsen eller utvidelsen av noe.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

Side:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10