no.imsware.de

Oppstemmer mottatt10
Nedstemmer mottatt44
Karma:-33 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (213)

1

3   15

ressurs


Midler for utføring av oppgaver: penger, budsjett, personal, eller materialressurser. I tillegg er alt stramt, som en "ressurs" betyr, blant annet, for eksempel, "tid" eller "oppmerksomhet i forvaltningen området" i denne forstand er ressurser.
Kilde: no.imsware.de

2

1   1

besittelse


Eiendommen representerer den faktiske kontrollen over en ting (f.eks land), for eksempel, brukere, leietakere, eiere. Som regel, besittelse og eierskap sammenfaller i en person.
Kilde: no.imsware.de

3

1   6

inventar


Asset register over fast eiendom og løsøre samt landrettigheter, i den grad at bestandene ikke resultatet fra investerings dokumenter.
Kilde: no.imsware.de

4

1   0

faste kostnader


Faste kostnader er som pådras med en konstant høyde, uavhengig av mengden som leveres av et produkt. Kostnaden av eiendommen, for eksempel faste kostnader i konstant høyde, uavhengig av hvor mange ansatte er aktive i en autoritet. Motstykket til de faste kostnadene er variable kostnader.
Kilde: no.imsware.de

5

1   2

kgf


Anlegg området (KGF) Konstruksjonen fotavtrykk er summen av base områder av de stigende deler av all Grundrißebenen en struktur.
Kilde: no.imsware.de

6

1   1

modul


En modul er en selvstendig komponent i en programvare som omfatter en serie av behandlingstrinn og datastrukturer. Moduler brukes for å oppnå beordret verket eller objektiv program i sammenheng med det totale systemet.
Kilde: no.imsware.de

7

1   0

optimum


Under en optimal måte best oppnåelige resultat i en ånd av kompromiss mellom ulike parametere eller egenskaper fra det punktet av søknaden, en bruk eller et mål.
Kilde: no.imsware.de

8

1   0

ssl


engl., forkortelse for Secure Socket Layer. En vanlig Internett-sikkerhet standard.
Kilde: no.imsware.de

9

0   0

riving kostnader


I kost riving kostnader er kostnadene for dekommisjonering av planter. Tradisjonelt blir de behandlet som i den eksterne finansielle rapportering. I Handesrecht termineringskostnader kostnadsføres i den perioden de oppstår, nemlig a) resultatet av ordinær virksomhet, eller b). Den ekstraordinære resultat sørgelig (resultatregnskapet " [..]
Kilde: no.imsware.de

10

0   0

lukke oppføring


Innleggene eller nødvendig for regnskapet og kontanter vilkår, inntekter og utgifter konto og kapitalregnskapet for foregående regnskapsår, herunder overføringer i påfølgende regnskapsåret, unntatt når det gjelder bestilling og utbetalinger fra eller til tredjeparter og finansiere spesiell konto.
Kilde: no.imsware.de


For å vise alle 213 definisjoner, vennligst logg inn.