webtekst.info

Woonplaats:1
Oppstemmer mottatt20
Nedstemmer mottatt51
Karma:-30 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (72)

1

8   25

nøkkelord


spesifikke ord som søkemotoren søker for de aktuelle ordene gitt. Opprette spalte er den innledende fasen av utviklingen og webområdeoptimalisering. Det finnes to metoder: optimalisering av ressursen ved en liten mengde spalte med høy konkurranseevne og ressurs optimalisering for et stort antall spalte med lite konkurransedyktig.
Kilde: webtekst.info

2

7   7

omtale


kortfattet informasjon om en nummer én tema relaterte fenomener og hendelser.
Kilde: webtekst.info

3

1   0

forfatter


fysisk og B-Orowan artikkelen) er ikke x ansikt, problemer og kreativitet som skapte vitenskapelig eller kunstnerisk arbeid.
Kilde: webtekst.info

4

1   2

konvertering


(konverteringsfrekvens) - forholdet mellom antall brukere, ved hjelp av en tjeneste som tilbys på nettstedet til antall besøkende kommer til nettstedet. Navnet brukes aktivt i elektron.kommertsii.
Kilde: webtekst.info

5

1   1

essay


et litterært verk, en kort beskrivelse av de faktiske forhold.
Kilde: webtekst.info

6

1   2

semantikk


(semantikk) - område av ekspertise, orientert mot) stjele stat-x _i ikke studere betydningen av ord.
Kilde: webtekst.info

7

1   0

link popularitet


(Eng. link popularitet). Den kombinerte navnet på måter som tillater, ved beregning relevansen av dokumentet forårsaket av kravene for å ta hensyn til myndighet av dokumentet - i nærvær av stjele STAT * @ bu) x er ikke nettlenker til dette domenet eller et dokument som den er lokalisert, og teksten til disse koblingene.
Kilde: webtekst.info

8

0   0

anti-virus filter


(Eng. Antivirus filter). Spesiell programvare, undersøke tilstedeværelsen av dokumentene (post, filer, nettside), eller systemet (server) datavirus, og blokkere eller slette dem opptre.
Kilde: webtekst.info

9

0   0

aktsidentsiya


(ang.ob utskrift). Kunstnerisk trykkeri i utformingen av disse er brukt til relevans og attraktivitet de ulike kunst - dekorere elementer: skrifttyper, mønstrede design og linjedetaljer - historien ornamenter, tangirnye rutenettet.
Kilde: webtekst.info

10

0   0

algoritmen av søkemotoren


Direktør instruert søkemotoren til å utføre en rekke handlinger, gitt @ = In-inkubert artikkelen ikke er tildelt x faktorer for fordelene av mer betimelig utgivelse av det siste antall skritt.
Kilde: webtekst.info


For å vise alle 72 definisjoner, vennligst logg inn.