leasy.no

Website:https://www.leasy.no
Oppstemmer mottatt12
Nedstemmer mottatt23
Karma:-10 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (327)

1

1   0

dab


DAB – Digital Audio Broadcasting – er et system for digitale radiosendinger med svært høy kvalitet og representerer det nyeste innen digital radioteknologi. DAB gir deg muligheten til å nyte de radiosystemene du ønsker med krystallklar lyd som nesten er på nivå med CD-lyd. Du får et enda større utvalg av radiostasjoner samtidig som stø [..]
Kilde: leasy.no

2

1   1

desktop


Engelsk for "stasjonær datamaskin" – i motsetning til laptop (bærbar datamaskin)
Kilde: leasy.no

3

1   0

induksjon


Den egenskapen en elektrisk leder får når den utsettes for et varierende magnetfelt. Med induksjon er varmen der med det samme når du skrur på, og den forsvinner igjen når du skrur av – på samme måte som med gass. Det gir en energibesparelse på 25 % sammenlignet med en keramisk kokesone. Induksjon utnytter varmen optimalt ved at oppvarmi [..]
Kilde: leasy.no

4

1   0

lux


Måleenhet for belysningsstyrke. "0 lux" er en term som brukes i forbindelse med videokameraer og beskriver en nattsvart tilstand. Nullen viser til totalt fravær av lys.
Kilde: leasy.no

5

1   0

mp3-spiller


Apparat som kan spille av MP3-filer. De første MP3-spillerne var bærbare datamaskiner. Deretter kom mobiltelefoner og bilradioer som også kunne spille av MP3-filer. Nå finnes det mange forskjellige MP3-spillere på markedet, og de blir stadig mindre i størrelse samtidig som kapasiteten øker. Ipod er blant de mest populære MP3-spillerne.
Kilde: leasy.no

6

1   0

nettverk


Nettverk er en betegnelse på et system av sammenkoblede datamaskiner. Det kan være et lokalt nettverk (LAN) eller et åpent nettverk (WAN). Det er ikke noen begrensninger på størrelsen på et nettverk. Internett er et eksempel på et veldig stort nettverk. Et nettverk kan imidlertid også bestå av to datamaskiner hjemme som er koblet sammen.
Kilde: leasy.no

7

1   0

sms


Short Message Service. SMS er en tekstmelding som kan sendes mellom mobiltelefoner, på samme måte som en e-post.
Kilde: leasy.no

8

1   2

terminal


Et uttrykk for en mobil- eller fastnettelefon.
Kilde: leasy.no

9

1   0

aquastop


AquaStop er din sikring mot vannskader. En elektrisk sikkerhetsventil registrerer selv små mengder vann og sørger omgående for å stenge vanntilførselen. Dessuten startes maskinens pumpe automatisk dersom vannet stiger for høyt inne i trommelen. AquaStop sørger altså for at vannet verken kan strømme ut eller oversvømme maskinen.
Kilde: leasy.no

10

0   0

bacteria safe system


Bacteria Safe System er et belegg på innsiden av kjøleskapet som hemmer utvikling av bakterier og motvirker dårlig lukt. Systemet fungerer i hele kjøleskapets levetid.
Kilde: leasy.no


For å vise alle 327 definisjoner, vennligst logg inn.