AlinaCristea

Geboortedatum:1994-06-07
Woonplaats:Cluj Napoca
Oppstemmer mottatt12
Nedstemmer mottatt11
Karma:0 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (0)

1

6   7

despacito


Det er et adverb som vanligvis brukes til å beskrive en handling som gjøres sakte eller mykt. Det kommer rett etter verbet, og det har en positiv konnotasjon. I dag, i urbane musikkhistorie, representerer den navnet på en kjent latin popsang. Sangen handler om en mann som passerer farezonene til en bestemt kvinne. Det er kjent over hele verden. Dette adverbet brukes til å beskrive en handling som gjøres diskret, sakte eller delikat. Det er en av de mest brukte ordene i dag.
AlinaCristea - 18. august 2018

2

1   0

autonomi


dette substantivet representerer retten til et land, en organisasjon eller en region til å styre seg selv og bli uavhengig. Det representerer evnen til å ta dine egne beslutninger og valg uten å bli kontrollert eller styrt av noen andre. Det antyder frihet og uavhengighet, og viljestyrken i noen handlinger. Ordet kommer fra den greske "autonomia". Dette substantivet representerer et selvstyrende samfunn, samfunn eller person, og beslutninger de gjør uten å bli kontrollert av andre mennesker. Det representerer frihet.
AlinaCristea - 18. august 2018

3

1   0

depresjon


dette substantivet representerer tilstanden til å være eller føle seg deprimert. Det er en stemningsforstyrrelse som er preget av manglende evne til å oppleve lykke eller nytelse, vedvarende tristhet kombinert med andre symptomer som søvnproblemer, dårlig konsentrasjon, skyldfølelser, ubesluttsomhet eller tap av appetitt. Den har mange andre betydninger, som en reduksjon i kraft eller fysiologisk aktivitet eller en senking i posisjon, grad eller mengde. Det viser en periode med fattigdom eller enda høy arbeidsledighet. I astronomi foreslår det avstanden til en himmellegeme til horisonten.
AlinaCristea - 18. august 2018

4

1   0

eureka


Som et riktig navne representerer det en by i den nordlige delen av California, på Humboldt Bay, nær Stillehavet. Det er en by kjent for turisme og fiskemulighet. Som interjection brukes det til å uttrykke triumf eller lykke ved å oppdage eller finne noe nytt eller viktig. Det brukes til å uttrykke lykken med å løse noe, som en ligning eller et problem. Den stammer fra gresk av Archimedes da han skjønte en svært viktig del i fysikken.
AlinaCristea - 18. august 2018

5

1   1

adekvat


Som et adjektiv ligner det på en situasjon, aktivitet, person, utseende eller handling som er tilfredsstillende for et bestemt formål, eller det er ganske nok. Den brukes vanligvis i sammensatte setninger, og dens rettslige plass er rett før det substantivet som beskrives. Dette adjektivet beskriver også situasjoner, utseende eller aktiviteter som kan være akseptable, anstendig, tilstrekkelig eller tolerabel. Det brukes vanligvis når det beskrives noens utseende og klær. Hvis du vil bruke det som et substantiv, endrer ordet form til tilstrekkelighet.
AlinaCristea - 18. august 2018

6

1   0

agitasjon


Dette substantivet antyder en situasjon eller en tilstand av å være som har nådd et punkt der folk begynner å føle seg ubehagelig, bekymret eller til og med sint. Det representerer tilstanden til å bli agitated eller handlingen om å agitere seg. Dette substantivet kan også brukes på en politisk måte, som representerer trang til en sosial eller politisk teori for publikum. Dette substantivet kan også brukes på en medisinsk måte, som representerer en fysisk eller psykologisk rastløp. Som et medisinsk begrep ligger det innenfor skizofreni, depresjon og andre psykiske lidelser.
AlinaCristea - 18. august 2018

7

1   0

apatisk


Som et adjektiv, er det brukt til å beskrive en person som ikke viser interesse for noen handling eller noe generelt. En apatisk person har ikke den nødvendige energien eller viljen til å gjøre noe, og folk blir som dette spesielt i viktige situasjoner eller saker, for eksempel politikk eller deres jobb for eksempel. En apatisk person viser vanligvis ikke noen følelser, er ikke interessert eller bekymret for hva som skjer i verden, og er likegyldig og reagerer ikke på ytre stimulus.
AlinaCristea - 18. august 2018

8

0   0

bærekraftig


Det er et adjektiv som beskriver en person eller et objekt som er i stand til å bli opprettholdt eller støttet, uavhengig av vekten. Den beskriver et system som lett kan opprettholde levedyktigheten ved å bruke visse teknikker som bidrar til kontinuerlig gjenbruk. Dette adjektivet beskriver noe som kan bekreftes, som en avgjørelse eller tanke. Den beskriver en prosess som kan opprettholdes eller til og med fortsette å gå. Det viser kontinuitet, støtte eller bekreftelse. Det beskriver også noe som ikke skader miljøet, og dermed kunne fortsette i lengre tid eller tid.
AlinaCristea - 18. august 2018

9

0   0

balkong


Det er et substantiv som representerer et område med barer eller vegger som omgir den, som vanligvis følger en bygningens yttervegg, vanligvis på et øvre nivå. Veggene sine kan være høye nok til å nå taket eller kan være halvveis til taket. Det har vanligvis vinduer. En balkong kan ligge i det indre av en bygning, som i et teater- eller operahus; På denne balkongen finner du et område med seter plassert på et øvre nivå av bygningen.
AlinaCristea - 18. august 2018

10

0   0

bilskilt


Det er et substantiv som representerer tegnet på et kjøretøy som gjør at vi kan se registreringsnummeret til kjøretøyet. Dette skiltet er vanligvis laget av metall, med bevis for registrering og offisiell tillatelse til å bruke, kjøre eller kjøre bilvognen. Den er montert både på forsiden og på baksiden av bilen, for å være synlig for førerne som er foran eller bak det kjøretøyet. En bil uten bilskilt kjører ikke lovlig og det skal rapporteres til myndighetene med en gang.
AlinaCristea - 18. august 2018

Ingen betydninger funnet