AlinaCristea

Geboortedatum:1994-06-07
Woonplaats:Cluj Napoca
Oppstemmer mottatt14
Nedstemmer mottatt24
Karma:-9 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (0)

1

7 Thumbs up   8 Thumbs down

despacito


Det er et adverb som vanligvis brukes til å beskrive en handling som gjøres sakte eller mykt. Det kommer rett etter verbet, og det har en positiv konnotasjon. I dag, i urbane musikkhistorie, representerer den navnet på en kjent latin popsang. Sangen handler om en mann som passerer farezonene til en bestemt kvinne. Det er kjent over hele verden. Dette adverbet brukes til å beskrive en handling som gjøres diskret, sakte eller delikat. Det er en av de mest brukte ordene i dag.
AlinaCristea - 25. september 2017

2

1 Thumbs up   1 Thumbs down

autonomi


dette substantivet representerer retten til et land, en organisasjon eller en region til å styre seg selv og bli uavhengig. Det representerer evnen til å ta dine egne beslutninger og valg uten å bli kontrollert eller styrt av noen andre. Det antyder frihet og uavhengighet, og viljestyrken i noen handlinger. Ordet kommer fra den greske "autonomia". Dette substantivet representerer et selvstyrende samfunn, samfunn eller person, og beslutninger de gjør uten å bli kontrollert av andre mennesker. Det representerer frihet.
AlinaCristea - 30. november 1999

3

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Depresjon


dette substantivet representerer tilstanden til å være eller føle seg deprimert. Det er en stemningsforstyrrelse som er preget av manglende evne til å oppleve lykke eller nytelse, vedvarende tristhet kombinert med andre symptomer som søvnproblemer, dårlig konsentrasjon, skyldfølelser, ubesluttsomhet eller tap av appetitt. Den har mange andre betydninger, som en reduksjon i kraft eller fysiologisk aktivitet eller en senking i posisjon, grad eller mengde. Det viser en periode med fattigdom eller enda høy arbeidsledighet. I astronomi foreslår det avstanden til en himmellegeme til horisonten.
AlinaCristea - 30. november 1999

4

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Eureka


Som et riktig navne representerer det en by i den nordlige delen av California, på Humboldt Bay, nær Stillehavet. Det er en by kjent for turisme og fiskemulighet. Som interjection brukes det til å uttrykke triumf eller lykke ved å oppdage eller finne noe nytt eller viktig. Det brukes til å uttrykke lykken med å løse noe, som en ligning eller et problem. Den stammer fra gresk av Archimedes da han skjønte en svært viktig del i fysikken.
AlinaCristea - 30. november 1999

5

1 Thumbs up   2 Thumbs down

adekvat


Som et adjektiv ligner det på en situasjon, aktivitet, person, utseende eller handling som er tilfredsstillende for et bestemt formål, eller det er ganske nok. Den brukes vanligvis i sammensatte setninger, og dens rettslige plass er rett før det substantivet som beskrives. Dette adjektivet beskriver også situasjoner, utseende eller aktiviteter som kan være akseptable, anstendig, tilstrekkelig eller tolerabel. Det brukes vanligvis når det beskrives noens utseende og klær. Hvis du vil bruke det som et substantiv, endrer ordet form til tilstrekkelighet.
AlinaCristea - 30. november 1999

6

1 Thumbs up   1 Thumbs down

agitasjon


Dette substantivet antyder en situasjon eller en tilstand av å være som har nådd et punkt der folk begynner å føle seg ubehagelig, bekymret eller til og med sint. Det representerer tilstanden til å bli agitated eller handlingen om å agitere seg. Dette substantivet kan også brukes på en politisk måte, som representerer trang til en sosial eller politisk teori for publikum. Dette substantivet kan også brukes på en medisinsk måte, som representerer en fysisk eller psykologisk rastløp. Som et medisinsk begrep ligger det innenfor skizofreni, depresjon og andre psykiske lidelser.
AlinaCristea - 30. november 1999

7

1 Thumbs up   1 Thumbs down

akkumulere


Som et verb har det to brukt, men hensiktsmessige betydninger. Når den brukes med en abject, representerer den handlingen med å samle inn eller samle seg, og hakke seg gradvis. Handlingen er gradvis fordi den starter fra et lavt punkt, og det stiger til et høyere punkt. Når verbet brukes uten et objekt, har det betydningen av å samle inn i en masse eller en bunke, til du når en økende mengde. Uansett foreslår det å samle inn noe for en lengre periode.
AlinaCristea - 30. november 1999

8

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Apatisk


Som et adjektiv, er det brukt til å beskrive en person som ikke viser interesse for noen handling eller noe generelt. En apatisk person har ikke den nødvendige energien eller viljen til å gjøre noe, og folk blir som dette spesielt i viktige situasjoner eller saker, for eksempel politikk eller deres jobb for eksempel. En apatisk person viser vanligvis ikke noen følelser, er ikke interessert eller bekymret for hva som skjer i verden, og er likegyldig og reagerer ikke på ytre stimulus.
AlinaCristea - 30. november 1999

9

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Bærekraftig


Det er et adjektiv som beskriver en person eller et objekt som er i stand til å bli opprettholdt eller støttet, uavhengig av vekten. Den beskriver et system som lett kan opprettholde levedyktigheten ved å bruke visse teknikker som bidrar til kontinuerlig gjenbruk. Dette adjektivet beskriver noe som kan bekreftes, som en avgjørelse eller tanke. Den beskriver en prosess som kan opprettholdes eller til og med fortsette å gå. Det viser kontinuitet, støtte eller bekreftelse. Det beskriver også noe som ikke skader miljøet, og dermed kunne fortsette i lengre tid eller tid.
AlinaCristea - 30. november 1999

10

0 Thumbs up   1 Thumbs down

balkong


Det er et substantiv som representerer et område med barer eller vegger som omgir den, som vanligvis følger en bygningens yttervegg, vanligvis på et øvre nivå. Veggene sine kan være høye nok til å nå taket eller kan være halvveis til taket. Det har vanligvis vinduer. En balkong kan ligge i det indre av en bygning, som i et teater- eller operahus; På denne balkongen finner du et område med seter plassert på et øvre nivå av bygningen.
AlinaCristea - 30. november 1999

Ingen betydninger funnet