Betydning ytringsfrihet
Hva betyr ytringsfrihet? Her finner du 8 betydninger av ordet ytringsfrihet. Du kan også legge til en definisjon av ytringsfrihet selv.

1

2   0

ytringsfrihet


Retten til å ytre seg og til å gi eller motta opplysninger (informasjonsfrihet), uansett hva slags kanal eller medium man benytter.
Kilde: dubestemmer.no

2

2   0

ytringsfrihet


Retten til fritt å gi uttrykk for meninger om politikk, religion, moral og alle andre forhold. Retten er grunnlovfestet i Norge (Grl. § 100).
Kilde: radar1.cappelendamm.no

3

0   0

ytringsfrihet


Dette er et substantiv som brukes til å representere kraften eller rett til å uttrykke sine meninger uten sensur, fastholdelse eller rettslig straff. Dette er en av de viktigste menneskerettighetene.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

4

0   1

ytringsfrihet


Ytringsfrihet omhandler retten til å ytre seg og til å gi eller motta opplysninger (informasjonsfrihet), uansett hva slags medium man benytter, og uten innblanding fra myndighetene. Ytringsfriheten om [..]
Kilde: no.wikipedia.org

5

0   1

ytringsfrihet


m. ytringsfridom
Kilde: ivaraasen.no

6

0   1

ytringsfrihet


(Sensur)Antall treff: 3 Full beskrivelse     Beacon for Freedom of ExpressionUtgiver: Norsk forum for ytringsfrihet Norskprodusert internasjonal bibliografisk base med forbudte bøker, sensur og ytringsfrihet som emne. Basen består av to deler: én med forbudte og sensurerte publikasjoner, og én med publikasjoner som omhandler em [..]
Kilde: detektor.emneportal.no

7

0   1

ytringsfrihet


Ytringsfrihet er en grunnleggende menneskerettighet, dvs. retten til å uttrykke sine meninger muntlig og skriftlig uten å bli utsatt for forfølgelse for sine meninger.
Kilde: kragerovgs.no

8

0   3

ytringsfrihet


ytringsfridom
Kilde: sprakradet.no

Legg til betydningen av ytringsfrihet
Antall ord:
Navn:
E-post: (* Valgfritt)

<< ytelse ytterligere >>
betydning-definisjoner.com er en ordbok som er skrevet av folk som deg og meg.
Vennligst bidra ved å legge til et ord. Alle slags ord er velkomne!

Legg til betydning