Betydning Eldrebølgen
Hva betyr Eldrebølgen? Her finner du 4 betydninger av ordet Eldrebølgen. Du kan også legge til en definisjon av Eldrebølgen selv.

1

5   2

Eldrebølgen


Eldrebølgen er et begrep som brukes for å beskrive en bølge av alderspensjonister, forårsaket av stadig høyere levealder på grunn av blant annet bedre helsetjenestetilbud samt høye fødselstall etter andre verdenskrig kombinert med fallende fødselstall de senere tiår.
pus - 17. januar 2018

2

1   8

Eldrebølgen


Dersom du mente TV-serien, se Eldrebølgen (TV-serie) Eldrebølgen er et begrep som brukes for å beskrive en bølge av alderspensjonister, forårsaket av stadig høyere levealder på grunn av blant a [..]
Kilde: no.wikipedia.org

3

0   9

Eldrebølgen


Eldrebølgen var en norsk realityserie som ble sendt på NRK1 i 2003. I denne realityserien skulle en gruppe eldre mennesker sette sammen en revy på ti uker. Noen av deltakerne var erfarne som skuesp [..]
Kilde: no.wikipedia.org

4

9   23

Eldrebølgen


Når eldre sitter på en fotball stadio, og når deres lag scorer så lager di en bølge med at di til venstre reiser seg opp og så skal di på siden av gjøre det samme slikka at det dannes en gølge av eldre mennesker.
anonym - 29. september 2015


Legg til betydningen av Eldrebølgen
Antall ord:
Navn:
E-post: (* Valgfritt)

<< Jeff Green Håja >>

betydning-definisjoner.com er en ordbok som er skrevet av folk som deg og meg.
Vennligst bidra ved å legge til et ord. Alle slags ord er velkomne!

Legg til betydning